САМО 10 ГОДИНИ ЗА ПРЕТЕПУВАЊЕ ДО СМРТ ПРАТЕНИК ВО СОБРАНИЕ?!?! ШТО ИМ Е НА НАШИТЕ СУДИИ?!?!

Објавено на 05.07.2018 во 11:56:09 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Па добро дали се нормални нашите судии?!?!

Па 10 или 13 години казна со се кратење поради добро понашање и некои евентуални амнестии и слично значи реално одлежување на само 5 до 7 години...

А си влегол во парламент и си претепал до смрт пратеник?!?! 

ЕЕЕЕЈ! ЧОВЕК СИ ПРЕТЕПАЛ ДО СМРТ, ПА УШТЕ И ПРАТЕНИК?!?!

Државата треба да ги штити луѓето од претепување до смрт а особено службените лица како полицајци и пратеници.

Во САД за вакво дело без двоумење судиите даваат од 40 до доживотна, значи без око да им трепне!!!

Па друг пат пак некој нека биде храбар да влезе во парламент да тепа до смрт пратеници!

Нашите судии се комедија, кловнови неверојатни, они немаат осет ни за правда ни за ништо...

Ова е голема победа за Ќосињата и за насилието во земјава, сега секој може да нарача за 10 до 50 илјади евра нечие претепување до смрт и да му каже не се секирај ќе одлежиш само 5 до 7 години, вреди за тие пари!

 

 

* реклами:

 

 

Колумни

Македонија