(ВИДЕО) Тапанарот на Битлси, Ринго Стар се смета за господ меѓу тапанарите во цел свет, неговиот стил и ден денеска се анализира и копира

Објавено на 07.07.2018 во 22:55:16 часот | Забава

За голема мадафака се смета и тапанарот на Лед Цепелин, Цон Бонам:

Еве ја листата на најдобри тапанари на сите времиња:

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија