АКО ГО ЗДОГЛЕДАТЕ ОВОЈ ЧОВЕК ВО АВИОН, БЕГАЈТЕ ГАЗ ПРЕКУ ГЛАВА

Објавено на 09.07.2018 во 22:30:47 часот | Забава

Најголемите хитови на актерот Том Хенкс се поврзани со авионски несреќи...

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија