ДУШИЧКА МИЛА: Се издрогирал и живо закопал бебе во шума во Америка, но бебенцето преживеало!

Објавено на 10.07.2018 во 00:31:38 часот | Свет

32 годишен издрогиран човек решил да закопа 5 месечно бебе во шума, полицијата за среќа го пронашла на време.

Целата случна на следниов линк.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија