(ВИДЕО) 100 ГОДИНИ ТРЕТА НАЈМОЌНА ВОЕНА АВИЈАЦИЈА ВО СВЕТОТ: Британија прослави 100-годишница на Кралските Воздушни Сили!

Објавено на 10.07.2018 во 14:36:00 часот | Свет

Водечки авиони во РАФ се Торнадо и Тајфун Еурофајтер.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија