(ВИДЕО) Страшен геноцид во Камерун, се убиваат до истребување франкофони и англофони...

Објавено на 10.07.2018 во 19:55:35 часот | Свет

Во Камерун, Африка во моментов се води жестока граѓанска војна во која се убиваат жени и деца во живо на фејсбук.

Линк до видеото тука.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија