ЗАЕВ ГОСТИН ВО ЛЕГЕНДАРНАТА ЕМИСИЈА ХАРД ТОК НА ББЦ

Објавено на 10.07.2018 во 22:06:16 часот | Македонија

 
Британската медиумска јавност го препозна развојот на настани во , што заслужуваат да бидат вест и внимание.
 
Одлично интервју со новинарката Бадави, на највлијателната и најгледана политичка емисија на , за време на Самитот за во Лондон.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет