(ФОТО + ВИДЕО) ЗАЕВ ВО ПРВ РЕД СО МЕРКЕЛ И ТЕРЕЗА МЕЈ, ЕДИ РАМА ПАК ВО БЕЛИ ПАТИКИ

Објавено на 10.07.2018 во 22:11:25 часот | Македонија

 
На Самитот - , уште еднаш се определи да учествува заедно со своите партнери во посилна на политички, економски и безбедносен план.
 

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет