КОЈ МОЖЕШЕ ДА ПОВЕРУВА ДЕКА СОЛЗА ГРЧЕВА ДО ТАМУ ЌЕ ДОТЕРА ДА СТАНЕ НОВАТА ВАЛЕНТИНА БОЖИНОВСКА!

Објавено на 11.07.2018 во 00:34:51 часот | Македонија

МВР не го криеше настанот, веднаш беа фатени и пикнати во притвор убијците.

Настанот го имаше во билтен.

Правдата ќе ја истера ОЈО и судот, нема потреба Грчева и Комитите да делат правда на улиците на Скопје.

Која лудача, оваа е професорка на факултет?!?! До каде ќе те дотера болна амбиција за политичка кариера па ако треба ќе оди и по лешеви!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет