(ВИДЕО) „Охридско лето“ стартува за два дена, ќе настапат повеќе од 800 врвни уметници

Објавено на 11.07.2018 во 01:07:25 часот | Култура

Реномираниот фестивал Охридско лето, стартува за два дена. Повеќе од 800 врвни уметници ќе настапат.

За подготовките за сите 40 фестивалски денови дознаваме од директорката Сузана Вренцоска.

 

 

* реклами:

 

 

Култура

Македонија