(ВИДЕО) ФАЛА БОГУ ШТО АНГЛИСКИОТ НА ЗАЕВ Е МНОГУ ПОДОБАР ОД СРПСКИОТ, ИНАКУ ГАДНО НАЕБАВМЕ

Објавено на 11.07.2018 во 01:27:27 часот | Македонија

Глујо гостуваше на CNN затоа што им плаќаше 1 милион долари годишно од буџетот, Заев гостува на BBC затоа што ја внесува земјата во НАТО за да донесе милиони во буџетот, разлике су драстичне децо!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет