(ВИДЕО) ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ОХРИД: Охрид се труди за добра туристичка сезона и покрај лошите финансии

Објавено на 11.07.2018 во 01:46:32 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет