(ВИДЕО) МОЌНО ВИДЕО ЗА МАКЕДОНСКАТА АРМИЈА, ЧЛЕНКА НА НАТО, РАМО ДО РАМО СО БРИТАНЦИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ!

Објавено на 11.07.2018 во 01:53:21 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет