АКО ГО САКАТЕ СВОЈОТ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН, ЗАБЛАГОДАРЕТЕ МУ СЕ НА НИКОЛА ТЕСЛА, ВЧЕРА МУ БЕШЕ РОДЕНДЕН

Објавено на 11.07.2018 во 13:57:50 часот | Технологија

On 10 July 1856, the world received a tremendous gift - incredible genius inventor Nikola Tesla 

Among other things, he invented the first alternating current motor, fluorescent neon lights, the Tesla coil (one of which features in this photo), and wireless communication! …

 

 

* реклами:

 

 

Технологија

Македонија