(ВИДЕО МАКФАКС) ТАКСИСТИТЕ ОД БИТ ПАЗАР СЕ ЖАЛАТ, СО НОВАТА ЛОКАЦИЈА ИМ ПАДНАЛ ПРОМЕТОТ ЗА 90% , БАРААТ ОД ГРАД СКОПЈЕ ДА СЕ ВРАТАТ НА СТАРОТО МЕСТО КАЈ ЗЕГИН

Објавено на 11.07.2018 во 16:16:55 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет