(ВИДЕО) Легендарниот револуционерен чуден фен мотор на Генерал Електрик кој никогаш не полета, но беше основа за сегашните гигантски економични авионски мотори кои штедат 45% во споредба со старите џет мотори

Објавено на 11.07.2018 во 17:31:43 часот | Технологија

 

 

* реклами:

 

 

Технологија

Македонија