ГУЛФ ОИЛ: Повеќе од 117 годишна традиција во производство на нафтени деривати, уникатна формула, врвен квалитет и гориво по највисоки стандарди!

Објавено на 11.07.2018 во 18:13:15 часот | Бизнис

Повеќе од 117 годишна традиција во производство на нафтени деривати, уникатна формула, врвен квалитет и гориво по највисоки стандарди.

Горивата на Gulf Oil достапни на бензинска станица на Бул. Борис Трајковски во Кисела Вода, како и на автопатот Тетово - Гостивар.

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија