ДАНКЕ ДОИЧЛАНД!!!

Објавено на 11.07.2018 во 18:25:43 часот | Македонија

 
Во Лондон, на кратка средба, канцеларката Меркел ја запознав со подготовките за претстојниот референдум. и остануваат силно посветени на поддршката за афирмација на европските вредности во регионот.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет