ЈАНКО БАЧЕВ ПОКАНАТА НА НАТО ЈА ДОЧЕКА ВО КРУГОТ НА СОПАРТИЈЦИТЕ, НА СОФРА

Објавено на 11.07.2018 во 19:07:18 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет