ЧУДНИ СЕ ПАТИШТАТА ВО МК ПОЛИТИКАТА: ОВИЕ ДВАЈЦА ГО НАПРАВИЈА РАМКОВНИОТ ДОГОВОР И СПРЕЧИЈА КЛАНИЦА ВО 2001-ВА КАКО КЛУЧНИ СОВЕТНИЦИ НА БОРИС ТРАЈКОВСКИ, СЕГА ЈА ВНЕСОА ЗЕМЈАТА ВО НАТО!!!

Објавено на 11.07.2018 во 19:13:16 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет