ЗА ПРВ ПАТ МАКЕДОНИЈА УДАРНА ВЕСТ ВО ВЕСТИТЕ НА СВЕТСКИТЕ МЕДИУМИ КАКО ББЦ И ЦНН ПО ДОБРО А НЕ ПО НЕКОЈА ТРАГЕДИЈА!!!

Објавено на 11.07.2018 во 19:29:06 часот | Македонија

 

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет