(ВИДЕО) ТРАМП СЕ КАРАШЕ ПРЕД НОВИНАРИТЕ СО ШЕФОТ НА НАТО, ПЛУКАШЕ ПО ГЕРМАНИЈА И МЕРКЕЛ

Објавено на 11.07.2018 во 20:15:17 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија