ШЕЌЕРИНСКА НА ТВИТЕР: Остваривме една од најважните стратешки цели, Македонија ќе биде новата членка на НАТО. Тоа гарантира безбедност и економски развој за нашата земја. Одиме напред!

Објавено на 11.07.2018 во 21:25:42 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет