(ВИДЕО) ЗАЕВ ИМ РАСКАЖА НА НОВИНАРИТЕ И ДИПЛОМАТИТЕ ВО БРИСЕЛ ЗОШТО ТРЕБА ДА СМЕ ЧЛЕНКА НА НАТО

Објавено на 11.07.2018 во 22:02:28 часот | Македонија

 

 

* реклами

 

 

Македонија

Свет