(ВИДЕО) ВЛАТЧЕ СЕ ОДЈАВИ СО ИЗВЕДБА ВО ЖИВО НА МЕГА ХИТОТ НА ВАН ГОГ, НЕКО ТЕ ИМА НОЧАС

Објавено на 11.07.2018 во 22:53:34 часот | Забава

Последниот музчики настап пејачот Влатко Илиевски го имаше на ТВ 21 во емисијата Нешто се крчка, во месец април оваа година.

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија