(ВИДЕО) БОЖЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА СО ВМРО ДПМНЕ: Бараат оставка од Никола Димитров затоа што ја внел земјата во НАТО?!?!

Објавено на 11.07.2018 во 23:52:26 часот | Македонија

 
Вистински лидер на опозицијата кому како што вели самиот Македонија му е пред се, ќе искочеше на пресс, може и снимен да е пресот да честита на Владата, еве не мора ни на Владата, на граѓаните барем, покана за Ама не, он се фатил за амнестија!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет