(ВИДЕО) ЧЕДО ЈОВАНОВИЌ, СОВЕСТА НА СРБИЈА: Јас не сум српски издајник, издајници на мојот народ се убијците кои го направија масакрот во Сребреница!

Објавено на 12.07.2018 во 09:31:41 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија