(ВИДЕО) ПРОФЕСОР ГИ ШОКИРА ГОСТИТЕ ВО СТУДИО НА ТВ 24: Југославија беше членка на НАТО од 1953-та, но никој за тоа не знаеше!

Објавено на 12.07.2018 во 10:35:49 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет