СЕ СКРШИ МРАЗОТ: ИЛИЈА ИЛИОВСКИ, ВТОРИОТ ПОЛИТИЧАР ОД ВМРО ДПМНЕ ПО БУНТУР КОЈ ЈАВНО ГО ПОДДРЖА ДОГОВОРОТ СО ГРЦИЈА!

Објавено на 12.07.2018 во 10:40:39 часот | Македонија

- Нема идеални договори, но договорот со Грција е добар, двете страни направиле компромиси, и тој треба да се поддржи.

Екс советникот на ВМРО ДПМНЕ во општина Центар и еден од лидерите на реформаторите, Илија Илиовски на Тв 24. Ова е втор политичар од ВМРО ДПМНЕ кој му даде поддршка на договорот, прв тоа го направи Петар Богојески познат како Бунтур, заменик секретарот на ВМРО ДПМНЕ.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет