ПРОФЕСОР НАНО РУЖИН: ТРЕБА ДА СМЕ ТОТАЛНО ЛУДИ ДА ГО ОДБИЕМЕ ОВА ШТО НИ Е ПОНУДЕНО ОД ЕУ И НАТО!

Објавено на 12.07.2018 во 11:06:13 часот | Македонија

- Треба да сме тотално луди да го одбиеме ова што ни е понудено од ЕУ и НАТО. Еј, наш премиер да седи на маса со лидерите на Америка, Германија, Франција, Британија, Италија итн и со нив да одлучува за светскиот мир, да не чува моќното НАТО, да имаме огромни инвестиции итн, и сето тоа да го одбиеме, би требало да сме тотално нездрави!

Професорот Нано Ружин на Тв 24.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет