ЛУДОТО КУЧЕ Е СО НАС: ШЕФОТ НА ПЕНТАГОН, ГЕНЕРАЛ МАТИС СО ПРЕКАР МЕД ДОГ НИ Е НАЈГОЛЕМ СПОНЗОР ЗА ВЛЕЗ ВО НАТО!!!

Објавено на 12.07.2018 во 11:33:26 часот | Македонија

 
Благодарност до секретарот за одбрана на САД, Матис за стратешкото партнерство и поддршка: и во Вашингтон и тука во Брисел!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет