(ВИДЕО) Русите вака го почнуваат денот, и после зошто биле такви, епа и ти да се разбудиш со мечка од 1 тон на прозор секое сабајле...

Објавено на 12.07.2018 во 12:42:03 часот | Забава

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија