(ВИДЕО) Џејми Фокс му организирал забава на Пи Диди за 400 долари, изнервиран што разни преваранти го дереле раперот со 1 милион долари по забава, прв пат на забава дошол анонимниот Џеј Зи

Објавено на 12.07.2018 во 13:04:19 часот | Забава

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија