ЕДИНСТВЕНА СВЕТЛА ТОЧКА ВО ВМРО ДПМНЕ: МИТКО ЈАНЧЕВ ОД СВОЈАТА ПЛАТА ДАДЕ СТИПЕНДИЈА НА 36 ДЕЧИЊА ВО КАВАДАРЦИ!

Објавено на 12.07.2018 во 14:37:07 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет