(ВИДЕО) ХАРИ ЛОКВЕНЕЦ: ЧЕСТИТО НАРОДЕ, ДОБИВМЕ ПОКАНА ЗА НАТО, СЕ ОСТВАРИ СОНОТ НА БЕЗБРОЈ ПРАТЕНИЦИ ОД ОСАМОСТОЈУВАЊЕТО ДО ДЕНЕСКА!

Објавено на 12.07.2018 во 17:49:50 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет