(ВИДЕО) ДОЈДЕ ЖИВОТ: НЕМА ВЕЌЕ РЕДИЦИ НА ПАТАРИНИТЕ, ПОЧНА ЕЛЕКТРОНСКАТА НАПЛАТА СО КАРТИЧКИ КОИ ЌЕ СЕ КУПУВААТ НА БЕНЗИСКИ ПУМПИ И ГРАНИЧНИ ПРЕМИНИ

Објавено на 12.07.2018 во 22:32:19 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет