ВМРОНИТЕ СЕ ТЕШКИ ЃУБРИЊА: КОГА ПЕЈАЧИТЕ ПЕЕЈА ЗА ВМРО ДОБРИ ИМ БЕА, КАЛИОПИ ДУРИ Е ИНВЕНТАР У СЕДИШТЕТО, СЕГА ПЛУКААТ ПО НИВ ЗАТОА ШТО ЌЕ ПЕЈАТ ЗА ДРЖАВАТА?!?!

Објавено на 12.07.2018 во 22:43:59 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет