СЕЛМАНИ: Некои функционери се толку недостапки за новинарите, како претседателот на судски совет, што ние медиумите треба да ги бараме со жути комбиња и странски служби!

Објавено на 12.07.2018 во 23:21:25 часот | Македонија

- Има функционери кои се така затворени за новинарите и медиумите, како на пример претседателот на судски совет, Караџовски, што треба да ги бараме со некоја разузнавачка служба. Ја не разбирам зошто овие луѓе не си дадат оставка и не се бават со приватен бизнис, тогаш имаат право никому да креваат телефон!

Претседателот на ЗНМ, Насер Селмани во 1 ТВ.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет