(ВИДЕО) ПРОФЕСОР МЕРСЕЛ БИЉАЛИ ШОУ НА КАНАЛ 5: Да бев Македонски националист, значи прав ВМРО-вец, со две раце ќе гласав за договорот со Грција, затоа што тој е спас за Македонштината во геополитички аспект!

Објавено на 13.07.2018 во 00:17:00 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет