АЈДЕЕЕ, ВМРОВЦИ ШУ ПРАЈМЕ СЕГА: На сајтот на НАТО еден од официјалните јазици е МАКЕДОНСКИ!!!

Објавено на 13.07.2018 во 00:25:48 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет