ФУНКЦИОНЕРОТ НА ВМРО ДПМНЕ, БОГОЈЕСКИ: 27-МИ АПРИЛ Е НАЈГОЛЕМ ТОВАР И СРАМ ЗА ВМРО ДПМНЕ, НИКАКВА АМНЕСТИЈА ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ И НАЧАЛНИЦИТЕ И ПРАТЕНИЦИТЕ НЕ СМЕЕ ДА ИМА!

Објавено на 13.07.2018 во 00:55:20 часот | Македонија

- Многу ми е срам како член на ВМРО ДПМНЕ кога ќе ме прашаат за 27-ми април. Сметам дека тоа е најголем товар за ВМРО ДПМНЕ во моментов. Амнестија мора да има за обичниот народ затоа што бил излажан и заведен, мислел дека брани држава. Но не смее да има амнестија за началниците, нарачателите, пратениците, полицајците кои требало да го спречат тој страшен срамен настан!

Високиот функционер на ВМРО ДПМНЕ, Петар Богојески ја врати надежта дека има некој со памет во белиот дворец. Му посакуваме успех на популарниот Бунтур да успее од ВМРО ДПМНЕ да направи пристојна респектабилна европска десница. Господ нека му е на помош, нема да му биде лесно, тамо сеуште е Бате Геле!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет