БОМБА ВО СВЕТСКИ РАМКИ: Судија досуди 5 милијарди долари оштета на 20 жени од САД кои добиле канцер од пудра на компанијата Џонсон и Џонсон

Објавено на 13.07.2018 во 15:17:06 часот | Бизнис

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија