(ВИДЕО) Американски новинар мораше на Американците да им го објаснува НАТО откако Трамп дивееше два дена во Брисел!

Објавено на 15.07.2018 во 22:43:37 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија