ЛИЦЕМЕР: ЛОЗАНО ПЕЕЛ ЗА МИТИНЗИ НА ВМРО ДПМНЕ ЗА ИЛЈАДНИЦИ ЕВРА, НО ТОГАШ НЕМАЛО КОЈ ДА ЈА ЕСКАЛИРА СИТУАЦИЈАТА ПОШО ИМАШЕ ДИКТАТУРА

Објавено на 15.07.2018 во 23:00:01 часот | Македонија

Криминалите на ВМРО ДПМНЕ
пред 7 часа · 

Лицемерието на ВЛАТКО ЛОЗАНОСКИ

Прочитавме дека „ситуацијата ескалирала“ и затоа ЛОЗАНО го откажал настапот за ЕУ и НАТО синоќа во Охрид...

Отворивме на Гугл да видиме дали ситуацијата ескалирала и кога ВМРО-ДПМНЕ организирале разни прослави... И откривме дека немало ескалации кога Лозано пеел за криминалецот Владимир Талевски во Битола, за 2.000 евра...

Исто, без ескалации, поминал и настапот на Лозано на прослава во Кавадарци за криминалецот Груевски во 2015 година, за 3.000 евра...

И тука престанавме да бараме... Сигурно има уште примери на настапи 'без ескалации'!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет