(ФОТО ГАЛЕРИЈА) МИНИСТРИ И ПРАТЕНИЦИ ЗАЕДНО СО АМБАСАДОРИТЕ НА ХРВАТСКА И ФРАНЦИЈА ГЛЕДАА ФИНАЛЕ

Објавено на 16.07.2018 во 00:40:14 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет