МАМА НА ГОДИНАТА: Манекенка доеше бебуш додека одеше на модна писта, тоа се вика добра синхронизација на кариера и мајчинство

Објавено на 17.07.2018 во 12:03:31 часот | Забава

Манекенката Мара Мартин беше избрана како една од 15-те финалистки за насловна на магазинот Спорт Илустрејтед.

Таа се појави на пистата со своето 5 месечно синче. БРАВО! Бебушот треба да си ја добеи својата цицка која му следува по закон,  добро е што амбицијата на мајка му не му го нарушува тоа задоволство.

Целата сторија на следниов линк.

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија