Најквалитетното Gulf Xtream Disеl и Gulf G-Force безоловно гориво достапни на бензиските станици на Gulf во Македонија

Објавено на 17.07.2018 во 20:20:35 часот | Коли

Најквалитетното Gulf Xtream Disеl и Gulf G-Force безоловно гориво достапни на бензиските станици на Gulf во Македонија.

Горива кои ја подобруваат работата на моторот, ја зголемуваат неговата моќност, а воедно и ја намалуваат емисијата на штетни гасови. Американскиот премиум бренд за врви горива Gulf достапен на бул. Борис Трајковски во Скопје, како и на автопатот Тетово - Гостивар.

 

 

* реклами:

 

 

Коли

Македонија