(ВИДЕО) НОВА ПОБЕДА ЗА МАКЕДОНИЈА: 500 НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ВО НОВАТА СТРАНСКА ИНВЕСТИЦИЈА ДУРА!

Објавено на 17.07.2018 во 21:55:09 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет