(ВИДЕО) ХАН НА ЗАЕДНИЧКИОТ ПРЕС СО ЗАЕВ: Колку само ноќи не сум спиел во Скопје на сите тие преговори за време на политичката криза, порачувам младите да не го преспијат референдумот како што се случи со Брегзит!

Објавено на 17.07.2018 во 22:25:08 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет