(ВИДЕО) ГДУ ИМААТ СТРАШНО ДОБРА ИДЕЈА, ЗА ОВА МОРА ДА ГИ ПОДДРЖИМЕ СИТЕ - НАМАЛУВАЊЕ НА БРОЈОТ НА ПРАТЕНИЦИ ОД 120 НА 90, ЕДНА ИЗБОРНА ЕДИНИЦА, ОТВОРЕНИ ЛИСТИ!!!

Објавено на 17.07.2018 во 23:21:50 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет